4 llocs de Barcelona que no poden faltar al teu Instagram

Tots sabem que la ciutat de Barcelona és una de les més fotografiades del món i, per tant, de les que més apareix a Instagram.

Si busquem pel hashtag #Barcelona, podem veure que està pràcticament fotografiada d’extrem a extrem. Les joies arquitectòniques de Gaudí, els carrers del Born o el passeig de la Barceloneta són els llocs que més vegades podem veure en aquesta xarxa social.

Personalment, puc dir que tinc fotografiada Barcelona gairebé al 100%, encara que sempre m’agrada perdre’m i trobar nous llocs. En aquest post, vull destacar quatre dels llocs que encara que ja siguin coneguts per a molts dels instagramers de la ciutat, potser per al gran públic no.

Imprescindible pels amants dels cactus. Considerat com un dels deu millors jardins del món pel diari The New York Times, trobaràs a 800 espècies de cactus i arbres mediterranis. Tens més de tres hectàrees per descobrir i fotografiar aquesta joia de la ciutat.

Espai de trobada i creació artística autogestionat ubicat al barri de la Sagrera. És el lloc ideal per als amants de l’Street Art. Les parets d’aquesta antiga fàbrica d’adhesius estan plenes d’obres d’art que fan les delícies dels fanàtics dels grafitis.

Coneguda ja en el “mundillo” instagramer de la ciutat, aquesta estació de la línia 5 del metro de Barcelona et farà tele transportar-te en altres dimensions. O almenys, és el que et semblarà quan et col·loquis al mig de les cintes transportadores per fotografiar la mítica foto.

Situat al darrere del Museu Nacional d’Art de Catalunya, a la muntanya de Montjuïc. Encara que més petit i menys conegut que el seu successor, el Jardí Botànic de Barcelona, situat també a la muntanya de Montjuïc, s’oculta entre dues fondalades procedents d’antigues pedreres per la qual cosa provoca que passi desapercebut per al gran públic. En aquest tresor de la jardineria podem trobar una masia catalana, un jardí sensorial o un hort ecològic, a més de trobar-se, curiosament, amb els arbres més alts de Barcelona.