Escales de cargol que voldràs fotografiar

Les escales, i sobretot les de cargol, són un element arquitectònic amb molts fans al darrere. I és que, qui es resisteix a aquestes formes geomètriques?

De fet, gràcies a Instagram, la popularitat de les escales de cargol ha pujat notablement i avui dia hi ha un gran nombre de comptes dedicats a la fotografia d’arquitectura.

Alguns d’ells molt populars dedicats exclusivament a les escales, com @worldneedsmorespiralstaircases, que té més de 80 mil seguidors i 90 mil fotos etiquetades amb el seu hashtag. Sense dubte, un plaer visual i una font inesgotable de localitzacions.

En aquest post esmento algunes de les que més m’han sorprès. Totes elles es troben a Barcelona. Trobaràs la ubicació fent clic a cada lloc. Com veus, cadascuna té un estil diferent que convida a fotografiar i com no, a compartir 😉
Quantes has fotografiat?