Porto en un dia

Encara que la ciutat de Porto, situada al nord de Portugal, té més de 200.000 habitants i una superfície de més de 40 km², és possible veure tots, o gairebé tots els seus encants en un dia.

Vaig visitar la ciutat de Porto per temes de feina, així que només vaig tenir unes hores per visitar la ciutat. Igualment, no vaig desaprofitar l’oportunitat i vaig intentar veure el màxim possible. La ciutat és relativament petita així que el teu principal mitjà de transport pot ser anar a peu.

Si tu també vas amb poc temps a aquesta magnífica ciutat, a continuació pots veure els llocs imprescindibles que no et pots perdre.

  • Estació de São Bento

Inaugurada el 1916, és sense dubte una de les estacions més boniques d’Europa, amb un impressionant vestíbul ple de rajoles que repassen la història de la ciutat i de Portugal. No podràs parar de fer fotografies!

  • Llibreria Lello e Irmão

Inaugurada el 1906, la seva imponent escala vermella i el seu aire vintage faran que et transportis en una altra època.

  • Torre dels Clergues

Conjunt monumental del segle XVIII, destaca la torre amb els seus 76 metres d’altura i més de 200 graons on es pot apreciar una de les millors vistes de la ciutat.

  • Rua Santa Catarina

És el carrer més comercial de Porto i on es troba la Capela das Ànimes, una impressionant capella decorada amb espectaculars murals blaus i blancs que fa les delícies de tot amant de la fotografia arquitectònica.

  • Barri Do Barredo

Amants de la fotografia de carrer, aquest és el vostre lloc. Amb un aire decadent i melancòlic, és considerat el cor de la ciutat. Carrers estrets, cases pintoresques i molts gats.

  • La Ribeira

A una banda del riu Duero es troba una de les zones més boniques de la ciutat. Amb acolorides i decorades façanes que no podràs parar de fotografiar 🙂

I tu, has estat a Porto?

Més fotografies del meu viatge a Porto: